Képzések

Eszközök, módszerek emberközpontú tervezéshez

képzések és szolgáltatások


"Tanulással hegyeket lehet megmozgatni" és mi a tudást a legfontosabb stratégiai erőforrásként kezeljük. A versenyképesség a tapasztalati tudásban és olyan eszközök, módszerek használatában rejlik, amelyek a versenytársak által nehezen másolhatók.

Kiknek ajánljuk képzéseinket?

Minden vállalkozás, szervezet vagy alapítvány a növekedésre, mint stratégiai célkitűzésre tekint, pedig a növekedés alapját mindig a felhasználók és azok viszonya egy adott szervezethez határozza meg. Az üzleti tervezés, gazdálkodás feltételei azonban folyamatosan változnak és ehhez a folyamathoz a szervezeteknek alkalmazkodnia kell. Képzéseinken olyan tudással, ismeretekkel és módszerekkel ismertetjük meg a résztvevőket, amelyek mindig a fejlődés irányába állítják a vállalkozásokat, szervezeteket és növelik a versenyképességüket.
Hisszük, hogy az újítás, a változás reménye mindenkiben benne van, és a kreatív gondolkodásmód, újítóhajlam vagy éppen felfedezési vágy elidegeníthetetlen az embertől.

Képzéseinket olyan szakembereknek, cégeknek, Start-up-oknak, magánvállalkozóknak vagy non-profit szervezeteknek, diákoknak ajánljuk, akik a tudás megszerzését stratégiai erőforrásként kezelik. Képzéseink, workshopjainkhoz hasonlóan úgy lettek felépítve, hogy mindazok számára hasznos ismeretet adjon, akik a felhasználókkal közösen akarnak pozitív változást elérni.

Képzéseink 5 modulból állnak, és minden modul a Human Centered Design alapjait veszi át. Az 5 modul külön-külön is tanulható, de a legjobb eredmény elérése érdekében mi azt javasoljuk, hogy azokat a résztvevők együtt sajátítsák el.

Heading

Képzési, szolgáltatási szakterületeink

Heading

Human Centred Design

Figyelem a titka mindennek

Miért van szükség emberközpontú megoldásokra? Egy tökéletesen megértett és megtervezett élmény az, amely vásárlói hűséget épít. Ezek a jól megtervezett vásárlói élmények azok, amelyek örömet okoznak és újabb és újabb vásárlásokat eredményeznek.

Szeretnél Te is jobb felhasználói élményt adni? Szeretnéd vállalkozásod egyszerűen, gyorsan és hatékonyan fejleszteni? Akkor lépj kapcsolatba velünk!

Heading

Heading

Hogyan épülnek fel képzéseink?

Szeretné tudni mit jelent az hogy  Service Design és hogyan tudja alkalmazni a saját vállalkozásában, szervezetében?