Service design

Eszközök, módszerek emberközpontú tervezéshez

Hogyan fejlesszük szolgáltatásunkat?

Service design

Napjainkban egyre több gazdálkodó szervezet alapítvány vagy közigazgatási szervezet dönt úgy, hogy olyan megoldásokat tervez vagy terveztet, amelyek a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtják vagy legegyszerűbb ügyintézést segítik elő. Miért kell ehhez Service Design-t alkalmazni? Mit is csinálnak a Service designerek pontosan? Talán az egyik legegyszerűbb hasonlat az, amikor összehasonlítunk egy Termék tervezőt (Product designer) és egy Service design-ert.

Termék tervezők olyan dolgokat terveznek és készítenek, amelyek megfoghatók, például: laptop, tablet, cipő, teafőző stb. Service Designerek főként olyan dolgokat terveznek, amelyek nem megfoghatók, sokkal inkább tapasztalhatók: olyan interakciókat, élményeket, érintkezési pontokat, mint például egy jegy vásárlásának folyamata vagy jogosítvány kiváltása egy kormányablakból.

Service Design workshopunk és képzéseink célja, hogy a résztvevőket megismertessük a design thinking és service design fogalmával.

Workshopjaink végére a résztvevők megértik, hogy hogyan tervezzenek olyan megoldásokat, élményeket, amelyek egyensúlyt és összhangot teremtenek a felhasználók és a szolgáltatók között. Segítünk megérteni hogyan hangolják össze azokat az érintkezési pontokat, amelyekkel a felhasználók találkoznak.

Miért hasznos a Service Design?

Miért hasznos a Service designerek munkája? Több szempontból is. Jelenleg egy úgy nevezett "Experience Economy" élünk, amikor a szolgáltatóknak a felhasználóikra kell fókuszálniuk, azok elvárásaikra, igényeikre egy szolgáltatással szemben. Az emberközpontú megoldások részét kell, hogy képezzék egy modern szolgáltató statégiai elképzeléseinek.

Heading

Aktuális előadások

Service Design alapok - Workshop - Budapest Design Week

Dátum: 2016. Október 1. (Szombat) 10:00 - 14:00

A Budapest Design Week keretében, bevezető workshopot tartunk a Service Designba, annak módszertanába és alkalmazási területeibe. A workshopot az Impact Hub Budapest irodájában tartjuk meg.

Bevezetés a Neuromarketingbe - Képzés - Kezdő szint - Budapest

Mit jelent az hogy Neuromarketing? Miért van szükségem rá? Hogyan tudom alkalmazni vállalkozásomban? Vajon tényleg működik? Gyere el workshoppunkra és tudj meg többet a témáról!

Heading

Service Design

Service Design alapok Workshop

2017. Február 25. - Szombat - 10:00- 15:00

Miért hasznos a Service designerek munkája? Több szempontból is. Jelenleg egy úgynevezett "Experience Economy" az amiben élünk, amikor a szolgáltatóknak a felhasználóikra kell fókuszálniuk, elvárásaikra, igényeikre egy szolgáltatással szemben. Ezek részét kell, hogy képezzék egy modern szolgáltató statégiai elképzeléseinek.

Heading

Képzéseink, Workshopjaink

Human Centred Design

Figyelem a titka mindennek

Miért van szükség emberközpontú megoldásokra? Egy tökéletesen megértett és megtervezett élmény az, amely vásárlói hűséget épít. Ezek a jól megtervezett vásárlói élmények azok, amelyek örömet okoznak és újabb és újabb vásárlásokat eredményeznek.

Szeretne Ön is jobb felhasználói élményt adni? Szeretné vállalkozását egyszerűen, gyorsan és hatékonyan fejleszteni? Akkor lépjen kapcsolatba velünk!

Heading

Heading

Hogyan épülnek fel képzéseink?

Human Centered Design

Szeretné tudni mit jelent az hogy  Human Centred Design és hogyan tudja saját vállalkozásában, szervezetében alkalmazni?