Üzleti modell innováció

Eszközök, módszerek emberközpontú tervezéshez

hogyan teremtsünk értéket egyszerre felhasználóinknak és szervezetünknek?

Uzleti modell Innovacio

Mit is jelent, hogy üzleti modell és miért szükséges, hogy innovatív legyen? Nagyon sok cég, vállalkozás, start-up vagy vállalat fejleszt ki kiváló és technológiailag kifinomult termékeket, szolgáltatásokat.

Azonban az már sokkal inkább elgondolkodtató, hogy a nagy múlttal rendelkező vállalatok, olyanok mint a Grundig, Motorola, Blackberry, Nokia, Kodak vagy éppen az AEG, Triumph eltűntek a piacvezető vállalatok színteréről és néhányukat csak egy tőkerős (innovatívabb) vállalat felvásárlásával lehetett csak megmenteni.

Bármennyire is nehéz megérteni, hogy mi történt, a válasz egyszerű. Az említett vállalatok nem fejlesztették időben az üzleti modelljeiket a folyamatosan változó környezetükhöz képest. A múltbéli sikerek babérjain ültek.

Hisszük, hogy az újítás, a változás mindenkiben benne van és a kreatív gondolkodásmód, újítóhajlam vagy éppen felfedezési vágy elidegeníthetetlen az embertől. Ezáltal képzéseinket olyan szakembereknek, cégeknek, magánvállalkozóknak, non-profit szervezeteknek vagy diákoknak ajánljuk, akik a tudás megszerzését stratégiai erőforrásként kezelik.

Miért hasznos az Üzleti Modell Innováció?

Napjainkban, egy gazdálkodó szervezet hosszú távú jövője, nagyban függ a vállalkozás üzleti modelljétől. Ha valaki tíz évvel ezelőtt megkérdezte volna, hogy fogunk-e kapszulás kávét venni kb. 20.000/kg áron, akkor valószínűleg nevettünk volna azon, aki ezt kérdezte tőlünk. Vagy gondolta volna, hogy egy algoritmus, amelyet egy start-up, a Google fejlesztett ki 1998-ban több bevételt termel, mint olyan óriásvállalatok, mint a Daimler vagy a GE?

Üzleti Modell Innovációs workshopjainkon és képzéseinken olyan megoldásokat és módszereket mutatunk be, amelyekkel új értéket tudnak teremteni a felhasználóiknak, de egyúttal a szervezetüknek is. Minden üzleti modellnek az a lényege, hogy értéket teremtsen a felhasználóknak és a vállalkozóknak egyaránt.

Heading

Aktuális előadások

Uzleti Modell Innovacio

Üzleti Modell Innováció alapok - Workshop - Budapest Design Week

Dátum: 2016. November 12. (Szombat) 10:00 - 16:00

Mit is jelent, hogy üzleti modell és miért szükséges, hogy innovatív legyen? Szeretnéd tudni hogyan használd helyesen a Business Model Canvast vagy megismerni a St. Galleni üzleti modell innovációs módszereket? Akkor az Üzleti Modell Innovációs workshopunk a legjobb választás!  

Bevezetés a Neuromarketingbe - Képzés - Kezdő szint - Budapest

Mit jelent az hogy Neuromarketing? Miért van szükségem rá? Hogyan tudom alkalmazni vállalkozásomban? Vajon tényleg működik? Gyere el workshoppunkra és tudj meg többet a témáról!

Heading

Heading

Képzéseink, Workshopjaink

Human Centred Design

Figyelem a titka mindennek

Miért van szükség emberközpontú megoldásokra? Egy tökéletesen megértett és megtervezett élmény az, amely vásárlói hűséget épít. Ezek a jól megtervezett vásárlói élmények azok, amelyek örömet okoznak és újabb és újabb vásárlásokat eredményeznek.

Szeretne Ön is jobb felhasználói élményt adni? Szeretné vállalkozását egyszerűen, gyorsan és hatékonyan fejleszteni? Akkor lépjen kapcsolatba velünk!

Heading

Üzleti Modell Innováció

Heading

Hogyan épülnek fel képzéseink?

Szeretné tudni mit jelent az hogy  Human Centred Design és hogyan tudja saját vállalkozásában, szervezetében alkalmazni?