Üzleti ügyfelek

Eszközök, módszerek emberközpontú tervezéshez

KREATÍV WORKSHOPOK VÁLLALKOZÁSOKNAK, start-up-oknak

Mit kínálunk? Miért érdemes a vállalkozásod számára egy innovációs és egyben kreatív workshopon résztvenned? Hogyan tudjuk kollégáidat abban segíteni, hogy hatékonyabbak, kreatívabbak és innovatívabbak legyenek? Schumpeter (1934), akit az innováció atyjaként tartanak számon, abban hitt, hogy a gazdasági növekedés alappillére az innovációs megoldásokban és a vállalkozói tevékenységekben rejlik. Egy vállalkozás sikere azonban az alkalmazottak, munkatársak és kollégák felkészültségén és képességein múlik.

Kiknek ajánljuk üzleti workshopjainkat?

Egy szervezet, vállalkozás előtt álló kihívások kritikus sikertényezővé teszik a vezetők és kollégák képzését. Célunk a vezetők és munkatársak ismeretei megújításán és bővítésén keresztül olyan tudás átadása, amely a konkrét felhasználhatóságot segíti elő, továbbá a mai gyorsan változó világhoz való alkalmazkodás képességét fejleszti.
Üzleti ügyfeleink általánosságban a következő fejlesztési célok elérése érdekében alkalmazzák a human centered design innovációs megoldásokat:

• fogyasztói igények új, magasabb szinten történő kielégítésére
• a termelés/szolgáltatás hatékonyságának növelésére, költségcsökkentésre
• a piacon szerzett részesedés megőrzésére, bővítésére

Human Centered Design, Service Design, User Experience Design vagy Üzleti Modell Innováció workshopjainkat olyan szervezeteknek ajánljuk, akik a felhasználókra úgy tekintenek, mint együttműködő partnerekre.

Olyan vállalkozásoknak, ahol az innováció szorosan kötődik az emberekhez, úgymint a kreativitás, motiváció vagy tudás. A human centred design az innovációért a fogyasztói igények, új magasabb minőségi szinten történő kielégítését segíti elő.

Miért hasznos a Human Centred Design szervezete számára?


Az Egyesült Királyságban működő Design Council, aki az angol innovációs tevékenység fő támogatója, 2015 októberében egy kimutatást jelentetett meg, amely a design az angol gazdasághoz hozzáadott értékét mérte fel:

• a design economy bruttó hozzáadott értéke az angol gazdasághoz az £71.7 millárd volt
• ez megfelel az bruttó hozzáadott érték 7.2% -ának
• 2009 és 2013 között design economy sokkal gyorsabban fejlődőtt, mint bármilyen más szektor
• a Design Council kutatása arra is fényt derített, hogy azok a szervezetek, ahol a designra, mint stratégiai eszközre tekintenek, ott a dolgozók produktívabbak, mint ahol nem alkalmazzák ezen módszereket.

Heading

Design council - design economy.

Aktuális előadások

Heading

Human Centred Design az innovációért - Workshop - Budapest Design Week -

2016. Szeptember 24. (Szombat) 10:00 - 14:00

A Budapest Design Week keretében, bevezető workshopot tartunk a Human Centred Designba, annak módszertanába és alkalmazási területeibe. A workshopot az Impact Hub Budapest irodájában tartjuk meg.

Heading

Human Centred Design

Figyelem a titka mindennek

Miért van szükség emberközpontú megoldásokra? Egy tökéletesen megértett és megtervezett élmény az, amely vásárlói hűséget épít. Ezek a jól megtervezett vásárlói élmények azok, amelyek örömet okoznak és újabb és újabb vásárlásokat eredményeznek.

Szeretne Ön is jobb felhasználói élményt adni? Szeretné vállalkozását egyszerűen, gyorsan és hatékonyan fejleszteni? Akkor lépjen kapcsolatba velünk!

Heading

Hogyan épülnek fel képzéseink?

Szeretnéd tudni hogy mit jelent a Human Centred Design és hogyan tudod saját vállalkozásodban, szervezetedben alkalmazni?